Фамилни оборудвани басейни за двора, вилата и хотела | Страст към плуването
Вашият басейн може да зароди страстта ви към плуването.
плуване, басейни, джакузи, плувен басейн, спортен басейн, олимпийски басейн, басейн за вграждане, басейн за вила, басейн за хотел
349508
post-template-default,single,single-post,postid-349508,single-format-standard,theme-moose,eltd-cpt-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Страстта към плуването

 

Ако все още не е то плуването може да се превърне в една от големите ви страсти. Освен че е забавно, плуването е чудесен начин да поддържате форма, да сте здрави и да се сприятелявате. Плуването е здравословно занимание, което можете да продължите цял живот. Това е дейност с ниско въздействие, която има много ползи за физическото и психическото здраве.

Плуване за отдих
Плуването е чудесно развлекателно занимание за хора от всички възрасти. Развлекателното плуване може да ви осигури тренировка с ниско въздействие и също така е добър начин да се отпуснете и да се почувствате добре. Най-често срещаните стилове на плуване при развлекателното плуване са бюста, гръб, страничен удар и свободен стил.

Състезателно плуване
Някои хора, които се радват на плуване, искат да го изкарат на конкурентно ниво. Това може да осигури ползите за здравето от енергична тренировка, както и забавлението и тръпката на конкуренцията. Основните удари, използвани при състезателното плуване са бруст, фрийстайл, гръб и пеперуда. Разстоянията, преплувани при състезателно плуване, могат да варират от 50 метра в басейн до много по-далечни разстояния в открита вода.

AUTHOR: Тест Тест
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.