Фамилни оборудвани басейни за двора, вилата и хотела | Намаляване на тревожността с плуване
349227
post-template-default,single,single-post,postid-349227,single-format-standard,theme-moose,eltd-cpt-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Намаляване на тревожността с плуване

Намаляване на тревожността.
Както много здравни експерти знаят, непрекъснатата тревожност може да има силно отрицателно въздействие върху вашето здраве. В допълнение към ускоряването на наддаването на тегло, излишният стрес може да доведе до безсъние, депресия и социална изолация.

Друг отрицателен резултат от интензивното, безкомпромисно безпокойство е компрометираното представяне в работата и училището. Когато това се случи, можете да почувствате съществено намаляване на самочувствието.

Въпреки това е важно да се отбележи, че плуването може да помогне за намаляване на тревожността ви. Такъв е случаят по много причини, включително факта, че околната среда на плувния басейн обикновено е такава, която насърчава чувството на спокойствие и забавление.

Също така имайте предвид, че физическата активност, която се извършва в басейна, може да помогне за освобождаването на химическия серотонин в мозъка ви. Този „щастлив хормон“ е известен с това, че предизвиква чувство на мир и радост в тялото ви.

AUTHOR: Тест Тест
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.