Фамилни оборудвани басейни за двора, вилата и хотела | Да се забавляваш в плувния басейн и той да е в задният ви двор
Изход от летните жеги е чрез басейн в задния ви двор. Прохладна вода, водни игри и щастливи моменти заедно със семейството!
басейн, водни атракции, водни пързалки, басейни, басейни за вкопаване, басейни за вграждане, евтини басейни, басейни на лизинг, басейни за деца, джакузи, семейни басейни, басейни за вила, басейни за двор, басейни с гаранция
349475
post-template-default,single,single-post,postid-349475,single-format-standard,theme-moose,eltd-cpt-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Забавен начин да се упражнява

Освен че помагате на хората да намалят нивото на безпокойство, домашният басейн ви осигурява забавен начин да тренирате. Тази полза е изключително важна, защото проучванията показват, че мнозинството от американците все още не достигат препоръчителната физическа активност.

Ако не се упражнява редовно, може да има широк спектър от негативни последици, включително повишаване на чувствителността ви към нежелани състояния като сърдечно-съдови заболявания. От друга страна, редовните упражнения ви осигуряват многобройни уелнес обезщетения.

Някои от тях включват:

  • повишен имунитет
  • стимулира метаболизма
  • по-здрав сън
  • подобрено функциониране на сърдечно-съдовата и дихателната система
  • по-добра поза
  • загуба на тегло / управление на теглото

 

В много случаи хората искат да постигнат тези ползи, но поддържат негативна нагласа към форми на физическа активност, които изглеждат скучни или тежки. Пример за това е вдигане на тежести.

Въпреки това плуването в домашен басейн може да бъде невероятно забавна форма на упражнение, което кара сърцето ви да се изпомпва и да се движи по динамичен начин, което ви помага да постигнете повечето или всички от гореспоменатите ползи за здравето.

 

AUTHOR: Тест Тест
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.