Фамилни оборудвани басейни за двора, вилата и хотела | Производство на Фамилни басейни от 1996г.
Фамилни Басейни Питърс са на пазара в производство на басейни за вкопаване с над 20 години опит. Използваме австрийски материали и смоли съчетани с френски филтърни системи.
басейн рай, басейн оазис, басейн тропик, басейн перла, басейн лагуна, детски басейн, фамилни басейни, българско производство на басейн, фамилни басейни за вкопаване
342970
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-342970,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

За Нас

Портфолио

Добре дошли при Басейни Питърс

Нов басейн който ще е Вашият собствен малък оазис в задният ви двор

Предмета на дейност на фирмата е производство и монтаж на фамилни басейни, pools джакузита и атракции направени по европейски стандарти за дом, вила, хотел и селище. Освен произвдоство фирмата извършва транспорт, монтаж и подръжка на съоръженията, изгражда филтриращи системи и предлага аксесоари и препарати за вашия басейн. Нашите продукти се изработват от висококачествени стъкломати, смоли, гелкоати и керамики, които са издръжливи на атмосферните влияния и UV лъчи.

Освен БАСЕЙНИ, от нашите материали предлагаме джакузита, декорации, облицоване на бетон и дърво, като по този начин осигуряваме отново гарантирана водоустойчивост. Произвеждаме още пързалки (нормални и водни), фигури и играчки за овеселителни паркове и въртележки, вани, лодки, корпуси на джетове и скутери, водни колела и всичко, което може да се изработи с нашите материали.

Пишете ниПишете ни

Постоянен конткакт

Високо качество на изработка

Над 20г. опит

Годишни басейни0
Години в бизнеса0
Доволни клиенти0
Изработени басейни0

Покрива очакванията Ви

Допълнителни бонуси

Професионално отношение

Съвети преди монтаж

Различни модели басейни

5 дни за изработка!

Кои сме ние

Питърс Петрови ООД е основана през 1997 година. Басейните са СОБСТВЕНО производство като изработваме и модулни басейни, филтриращи системи за басейни, поддръжка на басейни, аксесоари и препарати за басейни, басейни за вграждане, резервоари за риба и вода. Производствена база : с. Пънчево община Средец (бивше Грудово) Бургаска област.

Какво казват хората за нас

Контакти

Свържете се с нас

Отправете Вашите запитвания

Адрес: Пънчево, България

Телефон: +359 884 957 267 / +359 899 957 267

E-mail:  info@baseini-peters.com